Vedeževanje preko spleta

Včasih se zjutraj zbudiš in se zamisliš, kakšen dan bo danes?
Kako bom uspel/a v dani nalogi?
Ali me bo moj ljubi/a razumel, bova ostala skupaj ali ne?

To so vprašanja na katera ta trenutek ne veste odgovora, vprašajte, morda vam bo lažje narediti korak dalje. Z našo pomočjo boste uspeli, vedeli boste kako dalje, pot vam bo odprta in počutili se boste “močni, varni” in verjeli boste vase, zaupali boste v svoje moči.

Lahko vam pomagamo, poskusite in takoj vam bo lažje, na razpolago smo vam takrat, ko nas potrebujete, nismo dragi, pač pa imamo sprejemljive cene. Ko nam boste zaupali enkrat, nam boste vedno.

Kako poteka vedeževanje preko spleta?

Enostavno. Najprej razmislite kaj nas želite vprašati, izpostavite ključna vprašanja in navedite čim več okoliščin. Vse vaše misli in vprašanja vpišete v spletni obrazec za vedeževanje preko elektronske pošte – tukaj.

Za tem vnesete podatke kot so – vaše ime in rojstni podatki. Zelo pomembno je, da vnesete pravi elektronski naslov saj boste nanj prejeli odgovor vedeževalke.

Izberete le še število vprašanj, ki ste nam jih zastavili, oddate vprašanje in nadaljujete na plačilo z Moneto

Po uspešnem plačilu bo vprašanje nemudoma posredovano vedeževalki Sari, ki bo v najkrajšem možnem času nanj tudi odgovorila. Kot že omenjeno boste njen odgovor prejeli po elektronski pošti.

Vam je ljubši pogovor v živo?
Vedeževalko Saro lahko pokličete na 090-55-66, vedeževalko Lejo pa na 090-68-09.

 

 

 


Pomagaj nam in deli s prijatelji: