Horoskop Oven

Z vsakim novim letom postajate bolj samozavestni in vse bolj si želite spremembe v vašem življenju. Zdi se, da vam horoskop oven obljublja novosti in veliko zadovoljstva, tako v vašem osebnem in poklicnem življenju.

Horoskop Oven 2016

Ovne bo letos zaznamoval entuzijazem, ki bo še posebaj izrazito do meseca avgusta. Za vas bo značilna intenzivna strast in konstruktivna čustva, ki lahko ustvari nenavadne ideje. Vaša kreativnost bo pozitivno vplivala na vašo samozavest in zaupanje v vaše sposobnosti in spretnosti. Je odlično leto za izražanje vaših sposobnosti in spretnosti ter ustvarjanju vaše samopodobe.

Horoskop oven predvideva veliko možnosti za spoznavanje novih ljudi. Razlog za to tiči v aktivnosti vseh treh ciklov planet Mrrkurja, ki bodo imeli neposreden vpliv na vaše družabno življenje. Med 5. januarjem in marcom leta 2016 bo Merkur prisoten tudi v vseh vaših razmerjih (prijateljstvo, razmerje v družini, razmerju med sodelavci,…) kar bo vplivalo na zbližanje z ljudmi iz različnih skupnosti – s tistimi s katerimi si delite isti nabor idealov ali interesov.

Med 1. majem in julijem 2016, se boste osredotočili na intelektualni del važega življenja, na potovanje in komunikacijo z bližnjimi ljudmi.

Merkur bo imel na vas velik vpliv kar vas bo prisililo k spreminjanju določenih vidikov. To bo čas ko boste razmišljali in iskali pojasnila. Skozi proces različnih dogodkov boste spoznali svoje šibke točke ali druge hibe. Posvetili se jim boste in jih želeli odpraviti.

Upamo, da vam je horoskop oven pisan na kožo in, da vam bo leto prineslo le najboljše!


Pomagaj nam in deli s prijatelji: