Horoskop Lev

Nebesnemu znamenju horoskop lev bo v letu 2016 velik zaveznik planet Jupiter. Jupiter bo v znaku leva prisoten do 11. avgusta 2016. Zanj je značilno, da prinaša srečo, optimizem in priložnosti za ustvarjanje nečesa novega. Z Jupitrom ob strani boste vedno dobre volje in nobena stvar se vam ne bo zdela pretežka, da se ne bi uresničila.

Horoskop 2016 lev

Levi boste imeli v letu 2016 veliko bolj pozitiven pogled na stvari. Tudi v najtežjih situacijah boste ohranili mirno kri in pozitivno mišljenje. Zelo boste odprti za nova poznanstva in veliko bolj dovzetni za kakšne inovativne ideje, katere vam  bodo predlagane. Pozornost boste namenjali poštenju in dobrodušnosti. Horoskop za leve pravi, da se boste v tem letu pogosteje odmikali od vaših bližnjih. Če se boste odločali za potovanje boste izbrali bolj eksotične destinacije. Z odmikom ni nič narobe saj se morate večkrat sprostiti in vzeti čas samo zase. Na vaši poti boste spoznavali nove ljudi. Lahko se zgodi, da boste prišli v kontakt s kakšnim tujcem ali večjim tujim podjetjem in z njim sklenili dolgoročne poslovne odnose.

Jupiter bo poskrbel, da boste imeli dovolj energije za “absorbiranje” novih informacij in znanj. Izkoristite to horoskop lev!

Zdi se, da bosta Jupiter in Uran tvorila dobro sinergijo in tako ustvarila “Hišo intelekta, konceptov in abstraktnega mišljenja.” V prvi polovici leta 2016 bo Jupiter tvoril sinergijo tudi s Saturnom. To bo v vaše življenje prineslo tudi upravne in organizacijske spremembe. Ta sinergija vas bo podprla pri uresničevanju želja in ambicioznih projekotov.

Levi boste uživali v ravnotežju in stabilnosti. Na področju razmerij in ljubezni bodo stvari tekle tako kot si sami želite. Otroci bodo pomembna tema pogovorov med partnerjema.

Glede na horoskop lev čaka pestro leto. Maksimalno uživajte in se prepustite toku.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: