Letni horoskop 2017 Ribi

Za rojene v znamenju ribi bo v naslednjih 12 mesecev v znamenju počasnega napredovanja in rasti. Horoskop 2017 ribi pravi, da ste morda imeli zadnjih nekaj mesecev v karieri in službi nekaj težav, zdaj pa se bodo te težave razrešile. Kmalu boste našli nove dobre načine, ki bodo pripomogli k uspehu na vaši poti. Zaposleni boste dobili svežo ponudbo, ki ste jo čakali dolgo časa. Omogočila vam bo, da se boste lahko izkazali z vsemi sposobnostmi in znanji. Nekateri boste celo mednarodno sodelovali in boste poslani v tujino za dlje časa. Samozaposleni boste našli način, kako zapolniti finančni primanjkljaj in v kratkem času povrnili morebitne dolgove. Nekateri boste celo odprli nove pisarne nekje v tujini. Mladi, ki iščete delo v servisu ali v medijih, boste dobili priložnost, ki vam bo dala izkušnje in vas ustalila na tem področju dela.

Horoskop 2017 ribi

Družinsko življenje bo za horoskop 2017 ribi srečno, razen za starejšega člana v družini, ki je bolan. Poročeni boste uživali v srečnem in zdravem zakonu. Če razmišljate o nakupu hiše, se bo najboljša priložnost prikazala v oktobru ali novembru. Samski boste imeli živahno družabno življenje, zapletli pa se boste s tesnim prijateljem nasprotnega spola. Zveza bo postala resna in trdna. Zvezo bodo odobravali tudi starši in sorodniki.

Študentje boste imeli uspešno leto, vendar boste mogli v študij vložiti veliko trdega dela. Velik napredek se posebej kaže tistim, ki ste v tehničnih smereh ali v znanosti. Vključevanje v debatne krožke, skupinske diskusije, javne govore in nastope vam bo prineslo precej uspeha.

Horoskop 2017 ribi napoveduje, da bo vaše zdravje v letu 2017 dobro, možno pa je, da boste v nekem obdobju pridobili na teži. Nek vaš sorodnik pa bo, kar se tiče zdravja, v težavah, zato se letos posebej posvetite njemu. Njegova bolezen bo v vaši družini občasno povzročila anksioznost, a sčasoma se bo njegovo stanje izboljšalo.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: