Horoskop Škorpijon

Sedaj se lahko sprostite: Saturn je bil z vami od meglenega dne v letu 2012, ampak z letom bo zapustil vaš znak. Odhod Saturna vam bo pustil neko olajšanje, vaš duh bo bolj lahkoten in vaše psihična energija bo rasla z vsakim dnem.

Horoskop škorpijon napoveduje, da se vam bi življenje zdelo lepše in vsi vaši nameni bodo doseženi z večjo lahkoto.

Horoskop 2016 škorpijon

Horoskop škorpijon bo glede na posel super leto za vas: Jupiter bo ostal v Škorpijonu do Avgusta in vam bo prinesel veliko prestiža in uspeha. Z njegovim položajem boste imeli resne možnosti in priložnosti za razvoj, in vodil vas bo proti promociji, porastu in večji časti. Ko bo Saturn zapustil Škorpijona, bo vstopil v Hišo Denarja in tam ostal do Decembra. Ta položaj vam bo omogočal profitno leto. Ste zelo dober organizator in velikokrat uporabljate svoja znanj za finance, ki vam lahko nudijo dodaten dobiček in ki lahko pripomorejo k okrepitvi vašega osebnega premoženja. Drugi pomemben aspekt pa je, da se vam bo v letu 2016 izboljšalo zdravje.

Če res želite, lahko škorpijoni v letu 2016 najdete tudi nepričakovane rešitve v primeru da trpite za določenimi boleznimi in lahko naredite koristne spremembe pri vašemu življenjskemu slogu.

Tekom tega leta, boste sproščeni, bolj kot kadarkoli prej in to vam bo omogočalo boljše počutje o samemu sebi. Doma bo vzdušje mirno in toplo, in če imate otroke bodo vaš glavni razlog za zadovoljstvo in ponos.

V vašem osebnem razmerju, boste bolj zmedeni in navdušeni, kot že leta ne.

Poskušajte si vzeti nekaj časa v vaših odločitvah, da boste prepričani, da na koncu, izbirate pravo rešitev.

To je horoskop škorpijon, če želite prebrati horosop še za ostala znamenja jih poiščite v zgornjem meniju.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: