Horoskop Bik

Za vas bike horoskop veliko obeta na področju ljubezni, doma in osebnostnih lastnosti.

Horoskop bik vam dobro kaže na področju gradnje hiše, investicije v kakšno drugo nepremičnino, prenovo doma,… Lahko se zgodi, da boste kaj od tega pridobili tudi na kakšni zapuščinski razpravi. Imeli boste veliko podporo iz strani vaše družine in bližnjih sorodnikov. Občutili boste čustveno varnost in veliko optimizma.

Horoskop 2016 Bik

Tema pogovora s partnerjem bo večkrat nanesla na odločitev o naraščaju. Če otroke že imate se boste še bolj začeli zavedati, da so oni glavni razlog za veselje in, da vam so vam v velik ponos.

Če je bil odnos s partnerjem zadnji dve leti bolj hladen, vam sporočamo, da se bo povezava med vama ponovno okrepila. Horoskop bik namreč pravi, da boste končno uspeli boste doseči tiho čustveno ravnovesje.

Prijateljska razmerja in odnosi s sodelavci se bodo izboljšali. V službi boste na splošno zelo uspešni, nekaj težav se lahko pojavi tekom poletja. Te težave se bodo v septembru razrešile.

11. avgusta 2016 Jupiter vstopi v hišo ljubezni. Za vas se bo takrat odprlo dvanajst mesečno zelo čustveno obdobje polno strasti in erotike.

V karieri boste morali sprejeti nekatere za vas radikalne odločitve. To storite z veliko mero potrpežljivosti in razumevanja.

Pazite na svoje zdravje in se pričnite ukvarjati s kakšno športno aktivnostjo.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: