Horoskop Devica

Horoskop devica pravi, da bo med letom 2016 šel Saturn skozi četrto solarno hišo vašega znamenja. V prvem delu leta bo prejel Saturn veliko pomoči s strani Jupitra in Urana. Pomagal vam bo pri krepitvi, grajenju ali kupovanju nepremičnin; hiše ali stanovanja.

Mogoč je celo prejem dediščine. Kljub temu, pa bo devicam Saturn v letu 2016 prinesel več obveznosti, skrbi in težav v razmerjih z vašimi starši.

Horoskop 2016 devica

V vaši družini bo obstajal nekakšen občutek strogosti, ali osamljenega vzdušja. Ta atmosfera se bo na neki točki razvedrila, mogoče na začetku avgusta 2016. Takrat bo Jupiter po horoskopu vstopil v znamenje device ter tam ostal od 11. avgusta 2016 do 9. septembra 2016. Z Jupitrom na svoji strani, boste ponovno uživali v lepotah življenja in se počutili srečne, kot še nikoli.

Vaše ljubezensko življenje in kariera potekata točno tako, kot si želite. S tega vidika, se boste imeli odlično. Kar se je v letu 2015 zdelo nemogoče, bo v novem letu postalo lažje dosegljivo.

Ker boste za vedno opustili svoje ovire in strahove, boste imeli jasen pogled na svoje življenje. Postali boste željni potovanj, širjenja obzorij in novih znanj.

Horoskop devica preferira velike spremembe in pobude na vseh nivojih vašega življenja. Kljub temu pa bo prišlo do sprememb, katerih Jupiter ne bo sprejel tako dobro – odvečnih kilogramov, jetrnih bolezni in “povišanih” bolezni (na primer: povišan pritisk, povišan holesterol, povišan krvni sladkor…).

Če ste nagnjeni k tem boleznim, bi bilo v letu 2016 smiselno poseči po preventivnih ukrepih.

 


Pomagaj nam in deli s prijatelji: