Horoskop Kozorog

Leto 2016 bo za horoskop kozorog veliko bolj mirno od prejšnjega. Stanje miru je točno to, kar potrebujete za ureditev ter širjenje pozitivnih misli. Te vam bodo v manj kot dveh letih pokazale pot do uspeha.

Kljub temu, to ne pomeni, da bo v letu 2016 za kozoroge manjkalo moči in akcije! Pluton, ki že nekaj časa potuje skozi znamenje kozoroga, vas bo hranil z ambicijami in začrtanimi cilji. Prepričal vas bo, da se osredotočite na snovanje trdnih strategij, ki vas bodo popeljale do željene kariere. Vaša čustva bodo ostala močna in vaš odnos bo občasno radikalen.

Horoskop kozorog

V letu 2016 se boste kozorogi lahko znašli v trenutkih dvoma, ki bodo v zvezi z vašim družinskim ali osebnim življenjem. Vsa napetost, ki jo izkušate, je povezana s povečano potrebo po spremembi. Storili boste vse, kar bo v vaši moči, da poiščete pot, ki vas bo peljala na površje. Ta pot pa bo lahko težavna, povzroči vam lahko veliko občutkov strahu in bojazni.

Nedvomno pa boste uspeli, saj ste uspeli uspešno premagati leto, ki se končuje – bilo je veliko bolj stresno! Leto 2016 bo za horoskop kozorog zaznamovano z razvojem. Občasno se boste morali zaradi potrebnih sprememb povsem osamiti, ter postati bolj dovzetni za vse nove možnosti razvoja, ki se bodo pojavili.

V prvem delu leta, natančneje do avgusta 2016, boste zelo finančno radodarni. Vaš trenuten dohodek se bo povečal, prišli boste v stik z ugodnimi vlaganji, ki bodo prinesle mnogo prednosti in ugodnosti.

Druga polovica leta 2015 bo kozorogom prijazna v bolj splošnem smislu, saj vam bo odprla nova obzorja – tako psihološko kot kulturno in duhovno. Bodite pozorni na svoje zdravje, saj lahko nekatere vaše stare bolezni postanejo kronične!


Pomagaj nam in deli s prijatelji: