Letni horoskop 2017 Vodnar

Horoskop 2017 vodnar vam glede službe pravi, da se bo vaše leto začelo izredno ugodno. Delajte tako, da boste osredotočeni na svoje cilje in vaša kariera se bo začela vzpenjati. Pokazala se bo tudi priložnost, da zaživite svoje sanje. Poslovneži se boste počutili optimistično in dobili boste pogum, da naredite tvegano potezo pri novem projektu, kar se bo izkazalo za izjemno dobro odločitev. Nekateri boste spet oživili nek stari, odloženi projekt, pri katerem je prejšnji izvajalec izgubil precej denarja. Z vašim trdim delom in iznajdljivostjo boste projekt spremenili v donosen posel, ki bo prinesel profit. S tem boste presenetili finančne institucije in tiste, ki so v projekt vlagali v preteklosti. Nekateri izmed vodnarjev boste vzpostavili notranje trgovske poti in bazo v tujini. Zaposleni boste dosegli drastičen vzpon v vaši službi in kvalificirani menedžerji boste prevzeli odgovornost za pomembno razdelitev vašega podjetja. Mladi boste dobili priložnost, da se izkažete s trdim delom in zanj boste tudi primerno nagrajeni.

Horoskop 2017 vodnar

Horoskop 2017 vodnar

Vaše domače družinsko življenje bo tako dobro, da se boste na čase spraševali, če je vse res. Do sedaj ste mogoče imeli dolgo obdobje nesreče v osebnih odnosih in precej nesoglasij doma, zaradi česar ste mogoče že obupali, da boste zaživeli normalno in zdravo življenje. No, sedaj boste v lepem obdobju, ki bo v vas najprej prebudilo prijaznost in velikodušnost do drugih, to pa bo naravno vzpostavilo ljubeznive odnose, polne medsebojne naklonjenosti. Tisti, ki ste poročeni, boste imeli s partnerjem ljubeč in skrben odnos, kar bo precej izboljšalo vzdušje v vaši družini. Starši se boste zato veselili, ko boste gledali vaše otroke rasti v čudovitem družinskem vzdušju. Mladi boste našli očarljivega prijatelja in prijateljevanje z njim bo preraslo v trajno romantično afero.

Horoskop 2017 vodnar napoveduje, da boste tisti, ki študirate, se na izpitih zelo dobro odrezali. Začeli boste razmišljati o nadaljevanju študija in o morebitnem vpisu v program specializacije. Študentje umetnosti in filozofije boste uspešni in boste dobili prošnjo za delo na neki drugi fakulteti ali univerzi. Športniki boste dobili priložnost, da se izkažete na tekmovanju. Prejeli boste nagrado ali dve, ki ju boste lahko ponosno dodali v zbirko vaših pokalov in nagrad.

Vaše zdravje bo v splošnem dobro. Nekaterim kaže, da boste pridobili na teži, kar je za vaše znamenje precej redek pojav. Dobro je, da ostanete ali postanete fizično aktivni in se malo zadržite pri nezdravi hrani, da boste ohranili nadzor nad svojo težo. Kasneje bo pridobljeno težo veliko težje zmanjšati. Zato je boljša preventiva kot kurativa.

Kakorkoli glede na horoskop 2017 vodnar vas čaka zelo uspešno in zadovoljujoče leto.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: