Letni horoskop 2017 Škorpijon

Horoskop 2017 škorpijon pravi, da boste v letu 2017 polni optimizma in osredotočili se boste na cilje, ki jih želite doseči. Uspešni boste pri vsaki poslovni zadevi, ki se je boste lotili. Dosegli boste finančno stabilnost in nekaterim izmed vas se bo izpolnila želja, da zasijete v soju žarometov. Tisti, ki poslujete v katerikoli industrijski panogi ali trgovanju, boste uspešno prodrli v medije in postali bolj prepoznavni. Javnost vam bo omogočila večji dobiček v podjetju, dobili pa boste tudi osebno priznanje. Potovali boste tudi na tuje in tam sklepali posle oziroma tja razširili trgovino. Zaposleni se boste v tem letu dobro odrezali in celo tisti, ki ste s službo šele začeli, boste povišani na pozicijo, kjer vam bo omogočeno nadaljnje napredovanje. Tisti, ki radi delate v tujini, boste našli službo v neki tuji državi.

Letni horoskop 2017 škorpijon vam sporoča, da družinsko življenje letos pa žal ne bo za prehvaliti. Poročeni, ki ste imeli v zakonu nedavno težave, se boste bodisi ločili bodisi (v primeru, da ste poročeni že zelo dolgo) sprijaznili s situacijo in živeli neodvisno eden od drugega. To bo seveda metalo slabo luč na vaše socialno življenje. Prevladujoče napetosti doma bodo povzročile splošno nezadovoljstvo, ki se bo preneslo tudi na vaše starše in stare starše. Postavitev planetov kaže, da se boste v tej situaciji počutili nemočne in rešitve za to v bližnji prihodnosti ni na vidiku. Mladi boste spoznali intimnega prijatelja, a zveza bo zelo burna. Tiste, ki ste v zvezi in želite, da bi tako ostalo, vas bo partner zaprosil za roko, a po vsej verjetnosti se iz tega ne bo izcimilo nič dobrega.

Študentje imate pred seboj težko obdobje. Za rezultate boste morali trdo delati. Na koncu pa se boste na izpitih odrezali izredno dobro. Znanje, ki ga boste v času učenja pridobili, vam bo izredno pripomoglo pri nadaljnjem študiju. Športniki boste imeli ogromno sreče. Na vseh tekmovanjih, ki se jih boste udeležili, boste zelo uspešni. Če se s športom ukvarjate profesionalno, boste deležni ustreznega treninga, ki vam bo omogočil briljantno kariero.

Vaše zdravje bo v splošnem v redu. Tisti, ki ste starejši od 40 let, pa bodite pozorni na trebušne težave. Priporočamo vam obisk pri specialistu. Tisti, ki si želite zmanjšati telesno težo, izpopolniti telo in okrepiti mišice, boste dosegli odločne rezultate z redno vadbo. Letošnje leto je škorpijonom kar se tiče fizične aktivnosti in zdravja izredno naklonjeno. Dobra fizična pripravljenost vam bo pomagala pri soočanju z nekaterimi psihičnimi težavami.

Ste zadovoljni z vašo napovedjo letni horoskop 2017 škorpijon?


Pomagaj nam in deli s prijatelji: