Letni horoskop 2017 Strelec

Letni horoskop 2017 strelec vam pravi, da lahko pričakujete lahko leto, zaznamovano z nenavadnimi spremembami in osebnostno rastjo. Polomija preteklih nekaj let se bo zdaj končno prekinila in v karieri boste naredili korak naprej. Zaposleni boste dobili privlačne ponudbe velikih organizacij, ki vam bodo obljubljale dobro plačilo in še nekaj drugih ugodnosti. Poklici, ki vključujejo potovanja, marketing, povezovalno delo, bančništvo, oglaševanje in tehnološki sektor bodo dobili ogromno možnosti za hitro rast na področju kariere. Mladi, ki ste na začetku svoje karierne poti, boste našli službo v podjetju, kjer so zaposleni profesionalci in od njih boste dobili bogate izkušnje. Poslovneži boste dobili posojila, da boste lahko v podjetju postavili stvari na svoje mesto in ga obnovili. To bo pripomoglo k novi svežini in zagonu v podjetju in lahko se boste osredotočili na delo ter proces prenove, ki bo izbrisal stare dolgove, če jih imate. Letni horoskop 2017 strelec napoveduje, da boste hekateri izmed vas vzpostavili čezoceanske vezi in vzpostavili uvozno trgovanje, ki bo imelo velik potencial na domačem trgu. Dobili boste čudovito idejo za nov posel, ki bo tudi drugim odprl možnosti za napredek. Prizadevajte si za neodvisno delovanje podjetja, saj se partnerstva v tem letu ne bodo obrestovala in boste mogoče zaradi njih celo nazadovali. Mogoče bodo nazadovala ali celo prenehala obstajati tudi že obstoječa partnerstva.

Horoskop 2017 Strelec

Vaše družinsko življenje bo potekalo umirjeno in med starši in otroci bo čutiti harmonično razumevanje. Poročeni boste uživali v srečnem in zdravem razmerju, dobro pa se boste razumeli tudi s sorodniki in prijatelji. Mladi boste zaposleni s svojo družbo in socialnim življenjem, a mogoče boste pogrešali romantične trenutke. Kaže se nekaj priložnosti, da boste nekomu všeč, a od njega ne boste doživeli odziva, kakršnega bi si želeli. Mogoče boste morali počakati na obdobje, ko bo za to več priložnosti. Bodite potrpežljivi.

Letni horoskop 2017 strelec kaže, da je pred študenti v znamenju strelca uspešno leto. Dijaki, stari med 14 in 18 boste v šoli zelo napredovali. Tistim, ki ste v zadnjem letniku, predvsem na področju oglaševanja, podjetništva, menedžmenta in računovodstva, se bodo odprle možnosti za službo. Predlagamo, da se ob taki priložnosti zaposlite, saj je mogoče za samostojno pot še prezgodaj. Športniki boste uspešni in osvojili boste kar nekaj nagrad na tekmah in tekmovanjih.

Vaše zdravje bo v splošnem dobro. Tistim, ki imate kakšen kilogram preveč, bo postavitev planetov pripomogla, da boste težo uredili brez pretiranega truda, sprememb navad ali diet.

Čaka vas dobro leto, predvsem za tiste, ki se vam zdi, da ste do sedaj borili brez uspeha.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: