Letni horoskop 2017 Tehtnica

Horoskop 2017 tehtnica sporoča, da se pripravite na nekaj spektakularnih sprememb v vašem življenju, tako na kariernem kot na osebnem področju. Ko nekdo, kot ste vi, doseže stabilnost in zadostno mero uspeha, v njem nastane občutek strahu. Ker v kratkem ne boste videli možnosti za svoje napredovanje, boste v svojem delu in poslovanju zaznali občutek negotovosti. Ta faza se bo vlekla nekaj mesecev in okrog avgusta ali septembra boste prijetno presenečeni, ko boste kar naenkrat dobili veliko denarja in se bo položaj vašega podjetja izboljšal. Za nekatere bo spektakularno spremembo pomenila zamenjava službe ali lokacije delovnega mesta na začetku tega leta, zaradi česar boste potem septembra znatno napredovali. Osredotočeni boste na poslovanje prek oceana in nekateri izmed vas boste potovali v tujino v sklopu delovne naloge, poslovneži pa boste šli v tujino z namenom sklepanja novih poslov in iskanja mednarodnih partnerstev. Tisti, ki se imate namen preseliti v drugo državo, boste to storili v mesecu oktobru ali novembru. Vas zanima nadaljnji letni horoskop 2017 tehtnica? Berite dalje.

Horoskop 2017 tehtnica

Družinsko življenje bo dobro za tiste, ki ste starejši od 50 let. Ostali boste v letošnjem letu doživeli velike spremembe v osebnih odnosih in življenju doma. Poročeni se boste, kljub navidezni sreči v zakonu, zapletli z neko osebo, kar bo prizadelo vašo boljšo polovico. Najbrž se boste tej romanci upirali, vendar bo strast druge osebe tako močna, da se ji ne boste mogli upreti. Račun za takšen skok čez plot bo velik in v vaši družini bo to povzročilo nemalo nesoglasij in prepirov. Če je vaš partner rojen v znamenju dvojčka, raka, strelca ali vodnarja, potem je za vaše razmerje še upanje in ga boste mogoče rešili. Samski, ki ste zaljubljeni, boste imeli precej pestro ljubezensko življenje zaradi svoje lastne negotovosti. Ne boste prepričani v svoja čustva, zato bo občutek kakršne koli obveze povzročil razpad zveze. Ne kvarite harmonije v vašem življenju s kratkimi zvezami, ki vas bodo le prizadele in v vas vzbudile občutek obupa in praznine.

Horoskop 2017 tehtnica za študente pravi, da boste letos trdo delali za svoje rezultate. Če boste pravočasno sprejeli prave odločitve, boste izdelali letnik, kljub temu da vam bo pri nekaj izpitih do pozitivne ocene manjkalo le par procentov. Nekateri se boste odločili za dokončanje študija v tujini in zato boste iskali možne tuje fakultete, na katere bi se lahko vpisali. Tisti, ki pa že študirate v tujini, boste v svoji izobrazbi doživeli preobrat na bolje in boste kmalu zaključili vse izpite. Športniki boste dobili priložnost, da pokažete svoj talent v lokalnih športnih klubih, kar vam bo kasneje omogočilo možnosti za kvalifikacijo v klube na državni ravni.

Letos bo vaše zdravje v splošnem dobro, z izjemo vašega duševnega zdravja, ki bo ogroženo zaradi službe in osebnega življenja. Če boste že vnaprej bolj pazljivi na obeh področjih, ni bojazni, da teh težav ne bi uspešno prebrodili.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: