Horoskop Kozorog 2017

Kar se tiče poslovnih vod, lahko v naslednjih 12 mesecih pričakujete izredno uspešno fazo v svojem življenju. Letni horoskop 2017 kozorog za tiste, ki ste samostojni podjetniki, pravi, da se kažejo finančni vzponi vašega podjetja. Tisti, ki ste zaposleni, pa boste dobili povišico plače. Mladi, ki svojo kariero šele začenjate, boste prejeli zanimive prošnje za delo s strani uglednih organizacij. Dobili boste priložnost, da se izkažete in tam pridobite nove dragocene izkušnje z vaše stroke. Seveda bo za to, da se izkažete, potrebno določeno obdobje precej trdo delati, vendar se boste s tem naučili vzdržljivosti in pridobili sposobnost obvladovanja področja svoje zaposlitve. Če boste v službi vzdržali in postali učinkoviti, se vam obeta stabilnost in lepe možnosti za kasnejše napredovanje. Tisti, ki radi delate v tujini, boste dobili priložnost za potovanje v sklopu izobraževanja na vašem delovnem mestu ali pa boste celo prejeli ponudbo za delo s strani organizacije, ki ima svoje podružnice v tujini. Poslovneži boste dosegli stabilnost svojega podjetja in uspeli celo razširiti svoje področje delovanja na druge regije in države. Tisti, ki trgujete, boste delali dobro, vendar vam svetujemo, da omejite svoje področje dela na trgovanje. Ne širite svojega delovanja še na proizvodnjo, ker za to še ni pravi čas. Mlade ženske, ki ste končale šolo s področja uprave, komunikologije ali revizije, boste že takoj začele delati na visokih pozicijah. Letni horoskop 2017 kozorog za tiste, ki si želite delati na področju televizije in medijev, pa napoveduje, da boste dobili ustrezne in zadovoljive ponudbe za delo.

Horoskop 2017 Kozorog

Kar se tiče družinskega življenja, vas morebiti čaka nekaj težav. Povzročilo jih bo predvsem zdravje staršev ali starih staršev v vaši družini. Možno je, da bo do težav prišlo tudi v družinah, kjer poročeni otroci delajo skupaj s svojimi starši. Mogoče se obeta celo delitev podjetja. Tudi pri poročenih parih se kaže nekaj težav. V partnerskem življenju bo prišlo do sporov, ki bodo v prihodnje slabo vplivali na vse družinske člane. Če skupaj z vašo družino živi še neporočen brat ali sestra, bo to stvari še poslabšalo. Stanje bo izboljšala sprememba prebivališča. Vaša družina bo začela živeti na dveh ali treh lokacijah. Tistim, ki se samski, se kaže neko prijateljstvo, vendar to na dolgi rok ne bo pristno. Morda imate prijatelja nasprotnega spola, ki pa vam romantičnih čustev ne bo vračal v tolikšni meri, kot bi si želeli. Žal je takšna napoved letni horoskop 2017 kozorog.

Če ste študent, je pred vami težko leto in če se študiju ne boste posvetili resno in ga boste zanemarjali, bodo rezultati tako slabi, da študija ne boste mogli nadaljevati. Nekaterim se kljub trudu ne bo uspelo prebiti skozi izpite in boste mogli ponavljati letnik. Tisti, ki se ukvarjate s športom, pa boste uspešni. Raje kot študiju, se letos posvetite športu, saj boste v njem uspešnejši. Izbral vas bo izkušen in dober trener, s katerim boste dosegali dobre rezultate.

Horoskop 2017 kozorog pravi, da bo vaše zdravje v splošnem dobro in tistim, ki si želite zmanjšati telesno težo, bo to uspelo. Prizadevali si boste čim bolj skrbeti za svoje telo in mogoče se boste celo udeležili kakšne skupinske vadbe ali pa vaje za oblikovanje postave pridno delali doma.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: