Horoskop Vodnar

Po dolgem obdobju stalnosti (več kot dveh letih) bo vodnarje Saturn brez opozorila zapustil hišo kariere. Zaradi njegove prisotnosti ste se počutili naveličani obveznosti, ter ste občutili mnogo omejitev in trenutkov frustracije.

Na bolj determinirane predstavnike vodnarjev je imel Saturn pozitiven vpliv; motiviral jih je, da so bolje opravili delo, krepili svoje družbeno pozicijo in nekaj doseženih rezultatov je obrodilo dolgoročne sadove.

Horoskop 2016 vodnar

Horoskop vodnar pravi, da po tem, ko Saturn ne bo več imel vpliva na ta astrološki znak, bo profesionalno življenje obstalo na mrtvi točki, ki bo hitro razvidna. Nekateri težje rešljivi problemi se bodo rešili sami od sebe, prišlo pa bo tudi do situacij, ko lahko samo čakamo, da vidimo rezultate.

Med poletjem bo Saturn spet v ospredju. V naslednjih treh letih bo njegova pozicija vplivala na vaše zanimanje za skupine, prijateljstva, razmerja, organizacijske interese, družbeni aktivizem in celo politiko. Zgodi se lahko, da boste v letu horoskop vodnar to področje obvladovali kot profesionalec, kateremu ni nič v breme; izkušnje, katere boste doživeli, bodo postale pravi življenjski nauki.

Nagrajeni boste z dolgoročnimi dosežki in uspeli boste doseči nekatere izmed vam pomembnih ciljev. V letu 2016 bodo dobre novice za vodnarje prišle s strani Jupitra, ki bo v prvem delu leta preferiral ljubezen in zakon, prav tako razmerja na splošno – sodelovanja in poslovna razmerja. To bo odličen trenutek za vaše osebno življenje in za ustvarjanje novih povezav, prijateljstev ali podpisovanje novih pogodb. V drugem delu leta bo Jupiter preferiral težave, povezane s financami in zdi se, da boste deležnih mnogih prednosti.

Izogibajte se nepoštenih ljudi in nejasnih, nelegalnih ali nemoralnih situacij! Horoskop vodnar pravi, da bo za vodnarje to leto bilo odlično za informacije, učenje, intelektualno in čustveno ustvarjalnost in za komunikacijo z ljudmi v svojem okolju.

Izkoristite leto.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: