Horoskop Bik 2017

Horoskop 2017 bik napoveduje, da bi dosegli zadane cilje v vaši karieri, boste mogli v naslednjem letu kar precej garati. Na vaši poti do uspeha se bo pojavilo precej ovir, ki vam bodo oteževale napredek. Ne glede na to pa ste znani po vztrajnosti in iznajdljivosti, tako da boste te ovire zlahka premostili. Svojo karierno pot boste krojili sami, saj se bo izkazalo, da tisti, s katerimi ste sodelovali do zdaj, niso vredni vašega zaupanja. Zaposleni si boste mogli prizadevati, da bi obdržali svojo službo, saj bo precej situacij, ki bodo otežile vaš napredek in možnosti, da bi se izkazali. Obupovanje in provociranje na delovnem mestu vam bo prineslo še več težav. Iskali boste novo službo, ki pa je na žalost precej časa ni na vidiku. Potrpežljivost in iskrenost vam bosta pomagali prebroditi to težko obdobje in vse se bo izboljšalo nekje v septembru ali oktobru. Tudi poslovnežem v letu 2017 ne kaže najbolje. Vaši prilivi bodo blokirani zaradi nekega posla, ki je obetal veliko, na koncu pa prinesel izgube. Zaradi tega se sicer ni treba preveč obremenjevati, saj boste sklenili kompromis in dogovore s konkurenčnim podjetjem. Če povemo z drugimi besedami, vam planeti letos niso najbolj naklonjeni, saj vas bodo gnali v povzročanje težav. Če pa se boste tega zavedali, se boste mogoče tem težavam že na začetku izognili. In to vam bo precej pomagalo prebroditi to težko obdobje, ki vam ga napoveduje horoskop 2017 bik.

Horoskop 2017 bik

Družinsko življenje se bo v tem letu izboljšalo in poročeni, ki ste mogoče v preteklosti imeli težave ali ste bili ločeni, boste našli rešitev in tako bo vaša zveza obnovljena. Mogoče boste na trenutke celo pomislili, da se preveč posvečate svojemu partnerju in družini in bo zaradi tega trpela vaša kariera. Vaše družinsko življenje bo potekalo ravno nasprotno od vaše službene kariere. Ta vam bo dala moč, da prebrodite težave, ki so se pojavile v službi in vas podpirala. Tisti, ki ste se ločili in ste v ljubezni razočarani, boste spoznali neko zelo ljubečo, skrbno in zanesljivo osebo. Mogoče se konec leta obeta celo poroka. Mladi boste našli neko izredno očarljivo osebo, ki se ji boste težko upirali. Romanca s to osebo nasprotnega spola bo prerasla v trdno, dolgo in srečno razmerje. Kljub temu, da se vam mogoče za poroko zdi še prekmalu – tudi zaradi neuspešne kariere – si boste želeli, da bi se ta zgodila čim prej.

Horoskop 2017 bik za študente pravi, da vas čaka težko leto in študiju se boste mogli posvetiti še bolj kot do sedaj. Pametno bi bilo, da obiščete govorilne ure in se dogovorite s profesorjem za dodatno razlago. Tako boste utrdili svoje znanje in razumeli tudi področja, na katerih ste sicer šibki. Nobenega izpita v prihajajočem letu ne jemljite kot samoumevnega in lahkega. Na vsakega se skrbno pripravite, da vas na koncu ne bo presenetil neuspeh. Tisti, ki svoj študij zaključujete, boste mogoče pri iskanju službe razočarani. Iščite službo iz svojega področja izobrazbe, vendar sprejmite tudi takšno, ki mogoče ne obeta velikih zaslužkov.

Vaše zdravje bo v splošnem dobro. Zaradi precej težkih časov na vseh področjih vašega življenja, pa boste vsaj ostali fit. Pazite samo, da zaradi težke situacije ne zapadete v depresijo, predvsem tisti, katerim ne kaže, da se bodo stvari v zvezi s kariero in posli razrešile v kratkem. Vaša notranja moč in sposobnost spoprijeti se s težavami vam bo pomagala ohraniti psihično zdravje.

 


Pomagaj nam in deli s prijatelji: