Horoskop Lev 2017

Za tiste, ki ste rojeni v znamenju leva, letni horoskop 2017 lev pravi, da se obeta izjemno leto. V karieri boste doživeli velik napredek in dosegli finančno stabilnost, zaradi česar se boste počutili super. Zaposleni boste na začetku leta dobili povišico, kar bo seveda povzročilo večji dohodek. Mladi boste službo dobili v veliki organizaciji, polni boste zagona in želje po izkazovanju svojih sposobnosti. Tisti, ki od vas služba zahteva veliko poslovnih poti, se boste preselili nekam daleč, vendar boste ostali v svoji državi. Kasneje pa boste delali na mednarodnih projektih, ki bodo od vas zahtevali izobraževanje v tujini, čez lužo. Z gotovostjo lahko rečemo, da se bo v tem letu za vas začelo obdobje izjemnih kariernih uspehov,  ki bodo ustvarili občuten napredek tudi v organizaciji, kjer delate. Poslovneži boste nadaljevali svojo uspešno pot in boste mogoče celo razširili svojo znamko na nove trge. V vašem interesu bo, da delate neodvisno in ne boste si pretirano prizadevali za partnerska sodelovanja. Tisti, ki delate na področju trgovanja in izvozov, boste ustvarili novo znamko in postali vodilni na tem področju v vaši regiji.

Družinsko življenje se bo izboljšalo in vse težave in bolečine iz prejšnjih let bodo pozabljene. Poročeni, ki se s partnerjem že dlje časa niste najbolje razumeli, boste uspešno rešili svoje težave. V vaši ožji družini oziroma pri sorodnikih se boste razveselili neke vesele novice, zaradi katere bo vsa družina zelo srečna. Mladi, ki ste imeli težave v ljubezenskem življenju in ste šli čez več propadlih zvez, boste zdaj našli nekoga, s katerim se boste ujeli in ustalili. Vaš partner bo razumevajoč in vas bo sprejel z vsemi vašimi morebitnimi napakami. Če ste samski in zaljubljeni, se vam proti koncu leta obeta poroka, ki jo odobravala tudi vaša družina.

Horoskop 2017 lev

Študentje se boste v tem letu izjemno odrezali. Če ste glede svoje akademske kariere v skrbeh, se lahko pomirite. Zdaj je pravi čas, da vam uspe na izpitih. Po tem, ko boste opravili zaključne preizkuse, se boste vpisali na višjo stopnjo študija ali specializacijo. Tisti, ki bi zaradi študija tudi potovali čez lužo, boste to idejo opustili, saj boste ugotovili, da je bolje zaključiti študij doma, vendar mogoče na drugi fakulteti. Športniki boste svojo družino razveselili z nekaj medaljami in nagradami.

Vaše zdravje bo glede na horoskop 2017 lev v letu 2017 dobro in tisti, ki ste bili do sedaj slabotni in ste imeli premalo telesne teže zaradi neke bolezni, boste kmalu okrevali in ozdraveli. Nekateri ste v preteklosti mogoče imeli probleme z ušesi in ste mogli zato obiskati specialista. Zdaj bodo te vaše težave izzvenele.

Horoskop 2017 lev bo za vas resnično uspešno in končno bo vaše življenje postalo lepo kljub nekaterim negativnim dogodkom iz preteklosti.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: