Horoskop Devica 2017

Čaka vas leto napredovanja in rasti. Horoskop 2017 devica napoveduje, da bo vaša kariera vztrajno napredovala. Svoj pričakovani uspeh in dosežke boste dosegli prej, kot ste pričakovali. Poslovneži boste našli nove strategije za izboljšanje svoje profesionalnosti, saj boste imeli za seboj učinkovito in uspešno podporno ekipo. Industrijska proizvodnja, marketing in trgovanje boste simultano razširili na večje področje delovanja. Tisti, ki delate na izvozu in uvozu, boste sodelovali z donosno mednarodno skupino, kar bo pripomoglo, da se boste prebili še na njihova druga področja dejavnosti.  Zaposleni boste še posebej uspešni in vaš položaj v službi se bo povišal. Prejeli boste nekaj mamljivih ponudb za delo in tudi sami si boste želeli sprememb. To leto je odlično za vaš pomik naprej v karieri in za pridružitev k neki večji skupini, kjer boste še izboljšali vaše karierne dosežke. Nekateri izmed vas boste imeli veliko željo po selitvi v tujino in izpolnili boste že selitvene dokumente. Selitev vam bo odobrena, zato lahko naredite načrt za selitev prek oceana nekje v septembru ali oktobru tega leta. Nekateri boste dobili tudi ponudbe za delo prek oceana, tako da se bodo vaši načrti začeli uresničevati.

Horoskop 2017 Devica

Letni horoskop 2017 devica sporoča, da bo družinsko življenje srečno in prijetno. Med starši in otroci se bo spletla tesna vez, ki bo ustvarila čudovito vzdušje v celi družini. Poročeni se boste s partnerjem zelo dobro razumeli, nekaj težav boste morebiti imeli le zaradi vaše prezaposlenosti v službi, zaradi česar bo primanjkovalo časa za druženje z družino in sorodniki. Tisti, ki ste poročeni že več kot dvanajst let, ne smete spati na lovorikah, kar se vaše zveze tiče. Vaš partner bo romantičen, želel si bo vaše bližine in ljubezni, želel si bo, da bi bilo vse tako kot je bilo na začetku vaše zveze. Čeprav na splošno večjih težav ne bo, pa bo vaš partner našel tesnega prijatelja ali prijateljico, ki mu bo dal/dala tiste komplimente, ki jih od vas ni prejel, in se z njim pogovarjal/pogovarjala o stvareh, ki ga morijo. To vam bo zbistrilo glavo in reorganizirali boste svoje življenje tako, da boste sebi in svojemu partnerju zagotovili srečno ljubezensko razmerje.

Študentje boste imeli čudovito študijsko leto in dosegli boste odlične rezultate na izpitih. Nekateri se boste vpisali na višjo stopnjo študija, nekateri pa boste študij nadaljevali celo na tujih fakultetah. Tisti, ki študirate računovodstvo, menedžment ali ste inženirji, boste dobili odlične možnosti za službo in boste izbrani kljub temu da še niste povsem zaključili študija. Športniki, predvsem tisti, ki se s športom ukvarjate profesionalno, se boste dobro odrezali v skupinskih športih ali tekmovanjih na državnem nivoju.

Letni horoskop 2017 devica napoveduje, da bo vaše zdravje v splošnem dobro. Starejši ljudje boste mogoče imeli nekaj lažjih motenj s prebavo in napenjanjem. Izogibajte se preveč začinjeni in mastni hrani in se boste teh težav rešili. Nekateri izmed vas boste pridobili nekaj kilogramov, a vse v mejah normale. Vi ostanite veseli in pozitivni in to bo vplivalo na vaše zdravje in dobro počutje.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: