Horoskop Rak 2017

Glede na horoskop 2017 rak vas čaka leto osebnostne rasti in blaginje. Doživeli boste nekaj velikih sprememb na področju službe, ki se kažejo predvsem v tem, da boste delali v tujini oziroma na neki drugi lokaciji. Finančni dobiček se bo nadaljeval vam omogočil neko varnost na področju dela. Tisti, ki delate v sodelovanju z drugimi oziroma imate partnerstvo, se boste mogoče odločili za samostojno nadaljevanje dela, neodvisno. Nekateri se boste podali na popolnoma novo pot, ki bo v znamenju sodelovanja s partnerji čez lužo. Ta poteza se bos izkazala za izredno dobičkonosno. Tisti, ki delate na področju trgovanja ali v kakšnem servisu, boste v tem letu občutno napredovali. Tisti, ki imate v lasti tovarno, se boste mogoče odločili, da bi prenovili svoje delovne enote in se osredotočili bolj na servis in trgovanje. Zaposleni v kovinski industriji in tisti, ki delate na področju informacijske tehnologije, se lahko veselite ogromnega napredka v naslednjih nekaj letih. Vsi zaposleni se boste na delu zelo dobro znašli, tisti, ki si želite delati v tujini, boste dobili zanimive ponudbe za delo iz tujine. Nekateri boste delali doma za mednarodno skupino ali pa boste veliko na službenih poteh prek oceana.

Horoskop 2017 rak

Vsem rojenim v znaku raka, letni horoskop 2017 rak napoveduje, da bo družinsko življenje v redu, če izvzamemo starejše družinske člane, ki jim postavitev planetov v tem letu ne bo ravno naklonjena. Skrbeti boste morali za zdravje svojih staršev, zna pa se zgoditi celo, da bodo za nekaj časa hospitalizirani. Poročeni se boste s partnerjem medsebojno podpirali in zanimali se boste za nakup nove hiše ali pa za nakup neke druge nepremičnine blizu vašega doma. Nekateri pa se boste odločili za selitev v drugo mesto zaradi službe, kar se bo izkazalo za zelo dobro potezo. Mladi in samski boste imeli romantično družbo. Mogoče se boste z nekom zapletli, a kmalu boste spoznali, da zveza z njim ne more trajati. Zato boste začeli iskati drugega partnerja. Želeli si boste zveze, vendar se boste stalno zapletali z ljudmi, s katerimi imate bolj malo skupnih točk. Samski, ki si želite živeti v zvezi, vas konec leta čaka poroka.

Študentje boste imeli uspešno leto in tiste, ki si želite študij nadaljevati na višji stopnji v tujini, bo država podprla in tako se vam bo želja izpolnila. Športniki boste napredovali v tekmovalnih športih. Nekateri se boste odločili za profesionalno športno kariero, treninge pa bo vodil dobro priznan trener.

Vaše zdravje bo na splošno v redu, razen tisti, ki imate bolečine v sklepih. Tisti boste potrebovali medicinsko pomoč.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: