Horoskop Ribi

Glede na horoskop ribi bo to leto za vse v znamenju rib zelo pomembno. Prevladujoč vpliv Saturna bo pomembno vplival na vaše poklicno življenje, prav tako pa se boste počutili samozavestno kot še nikoli doslej, saj je ne bo ovire kateri ne bi bili kos.

Povezava med Saturnom in Uranom bo izpostavila vašo odločenost in vam dala moči pri doseganju vaših ciljev. Po kaotičnem obdobju, ki se je kazalo skozi neorganiziranost, boste uspeli vzpostaviti ravnotežje na poklicnem področju. Po drugi strani pa bo vpliv Jupitra prisoten vse do avgusta, kar bo spodbudno vplivalo na vašo učinkovitost.

Horoskop 2016 ribi

Rojeni v znamenju horoskop Ribi ste znani po tem, da radi uspešno dokončate svoje cilje in pri tem zelo uživate. Tako boste v letu 2016 dobili dobre priložnosti za razvoj poklicne poti, pri tem pa boste tudi bili bogato nagrajeni za svoj trud. Horoskop ribi za celotno leto 2016 napoveduje, da bo za ribe zelo produktivno, trikotnik vzpostavljen med Jupitrom, Saturnom in Uranom bo pokrival poklicno področje, ki obljublja uspehe na poklicni poti, in tudi konstanten finančni profit, še posebej v prvi polovici leta. Do avgusta bosta v ospredju tudi vaše zdravje in zasebno življenje, katerima boste namenili veliko pozornosti.

Pozitivne spremembe se prav tako obetajo na teh področjih vašega življenja, saj vas bo usmerjala energija planetov. Sposobni boste najti učinkovite rešitve (kakor tudi potrebovan denar) pri reševanju zdravstvenih problemov, kakor tudi pri izboljševanju telesne kondicije. Navdala vas bo tudi močna želja po koreniti spremembi vašega videza, pri kateri se ne boste obotavljali. Če trpite za boleznimi v kategoriji »zvišanih bolezni« (zvišan krvni sladkor, zvišan holesterol, zvišan krvni sladkor, itd) boste morali biti še posebej previdni, kajti stresne situacije bi utegnile znatno poslabšati vaše zdravje.

V drugi polovici leta bodo sledile prijetne novice na področju ljubezni, zakona in v ostalih pomembnejših odnosih.

 


Pomagaj nam in deli s prijatelji: