Horoskop

Vas zanima horoskop za naslednje leto? Kliknite tukaj in si preberite vaš osebni horoskop 2017!

Po turbulentnem letu 2015, smo vsi čakali da se Kardinalov križni valjček upočasni. Danes se soočamo z dinamičnim in nemirnim letom. Letni horoskop nam pravi, da bo potrebno ponovno razmisliti o strategijah in o filozofskih, verskih in duhovnih sistemih, na katerih sloni naš obstoj. Obeta se leto, ki bo polno dogodkov. Dogodkov, ki se nam bodo vtisnili v spomin in nam pomagali pri uresničitvi naših ciljev. Do njih pa nas bo vodilo le trdo delo, saj v življenju nikakor ni vse odvisno usode in sreče. Letni horoskop podpira povezovanje in druženje – vsaka pot je lažje prehodna, če po njej ne hodite sami. Pri osredotočanju pa pazite, da se držite načela ‘’zrno na zrno – pogača’’. Le majhni cilji in želje vas lahko uspešno pripeljejo do velikih, težje dosegljivih!

Letni horoskop 2016

Letni horoskop

Ker noben prehod ni tako nenaden, bomo imeli v zadnjem kvadratu perfektno raven med Uranom in Plutonom v Marsu 2016. Ne glede na to moramo upoštevati, da se bodo “veliki fantje” horoskopa med seboj v znakih Ribe in Škorpijona srečevali na manjši ali višji orbit. To obdobje bo trajalo do poletja 2017.

Potrpežljivost je vrlina. Da se tega zavedate, ne potrebujete napovedi. Zdi se, da smo pozabili kako je bilo živeti v starih dobrih časih, ki niso bili osenčeni s pesimizmom. Danes pa ga žal najdemo na vsakem koraku. Po tej napovedi horoskop prinaša bolj optimistično prihodnost. Glavna sprememba, ki izstopa, je zaupanje in pozitivna gospodarska rast, ki bo stabilna in ne le trenutna. Pozitivni učinki pa posledično dlje trajajoči.

Letni horoskop obljublja tudi nekaj tehnoloških novosti, ki bodo spremenile naše življenje, kot se je spremenilo ob iznajdbi mobilnega telefona ali interneta. Jupiter in Uran bosta v prvi polovici leta 2016 delovala harmonično. To je tisto kar bo omogočilo zgoraj omenjene tehnološke inovacije.

Eden od primerov je napredek vesoljske industrije in odkritje ter pojasnitev nekaterih pojavov. To bi lahko spremenilo pogled na kozmično raziskovanje vesolja.

Preberite si vaš osebni letni horoskop oz. astrološko karto.

Letni horoskop za Vodnarje

Svoja razmerja lahko izboljšate s pomočjo sodobnih omrežij. To pa lahko vodi do večje mere stresa v vašem življenju. Bodite pozorni na svoje fizično in psihično zdravje. Vzemite si čas za sprostitev in svoje najdražje. Predvsem pa ne bodite preveč strogi do sebe.

Celoletni horoskop za vodnarje najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-vodnar-2016

Letni horoskop za Ribe

V vašem življenju bo prišlo do velikih sprememb in pomembnih odločitev. Tako na kariernem kot osebnem področju. Sledite svojemu srcu in ne obupajte, ko se stvari ne bodo takoj razvile po želenem scenariju. Pišete ga sami!

Celoletni horoskop za ribe najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-ribi-2016

Letni horoskop za Ovne

Pričakujete lahko mnogo ovir in mnogo sprememb. Te pa ne bodo nujno slabe, na poti se boste tudi izredno zabavali. Če ne boste pazljivi, lahko pride do obdobij povečanega stresa in slabe volje. Vsi dogodki se bodo zgodili z namenom, čeprav ta mogoče ne bo takoj razviden. Leto bo ugodno za inovacije in sveže ideje.

Celoletni horoskop za ovne najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-oven-2016

Letni horoskop za Bike

Bodoče leto bo ugodno za bike, ki ste izzivalci. Predvsem boste blesteli na kariernem in poslovnem področju. Zdaj je čas za velike premike. V vsakem primeru pa morate ostati diplomatski. Poskušajte ohraniti mirno kri in ostati osredotočeni.

Celoletni horoskop za bike najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-bik-2016

Letni horoskop za Dvojčke

Vse se bo vrtelo okrog zaključevanja nedokončanih opravil iz prejšnjih let. Zaključki vam bodo prinesli osebno zadovoljstvo in veliko mero pozitivne energije. Analiza prejšnjih življenj omenja velik vpliv karme. Če poskušate zanositi, bo druga polovica leta temu izredno naklonjena.

Celoletni horoskop za dvojčke najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-dvojcka-2016

Letni horoskop za Rake

Čaka vas na splošno uspešno leto, v katerem si lahko privoščite pogumno stopati proti svojim ciljem. Vaš zaslužek bo, predvsem v prvi polovici leta, precej dober. Zaradi posvečanja pozornosti karieri pa nikakor ne smete pozabiti na svoje počutje in zdravje.

Celoletni horoskop za rake najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-rak-2016

Letni horoskop za Leve

Novo leto bo obrodilo mnogo sadov, ki pa vas lahko zvedejo s prave poti. Ne vdajte se skušnjavi in poskusite ohraniti trezno pamet. Delajte na gradnji trdnih in globokih razmerij s svojimi najbližjimi.

Celoletni horoskop za leve najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-lev-2016

Letni horoskop za Device

V letu 2016 bo Saturen prečkal četrto solarno hišo znamenja device. To vam bo pomagalo pri gradnji/nakupu vašega stanovanja ali hiše. Čakajo pa vas tudi novosti na področju ljubezni in kariere.

Celoletni horoskop za device najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-devica-2016

Letni horoskop za Tehtnice

Osredotočite se na sobivanje in čustva. To bo leto strasti, ljubezni in privlačnosti. Prav tako bo to odlično leto za izboljšanje razmerij v družini oziroma povečanje družine. Za sprostitev se obrnite k dobri glasbi

Celoletni horoskop za tehtnice najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-tehtnica-2016

Letni horoskop za Škorpijone

Zaupajte intuiciji, saj vas bo peljala v pravo smer. Karierno lahko pričakujete službena potovanja in nove priložnosti. Izkoristite vse dane priložnosti, zdaj je čas. Obrestovalo se vam bo še v istem letu. Ne zanemarite pomoči na poti.

Celoletni horoskop za škorpijone najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-skorpijon-2016

Letni horoskop za Strelce

Vaša prevladujoča skrb bo kariera. Bodite pozorni kam investirate, ter ne bodite preveč potratni. Dobre investicije vas bodo popeljale daleč in ne bo vam žal! Vzemite si čas za osebnostno rast.

Celoletni horoskop za strelce najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-strelec-2016

Letni horoskop za Kozoroge

Posvetite čas razmerjem in mentalnemu zdravju. Lahko se zgodi, da boste utrujeni in zdolgočaseni. Ob pravi hrani in dovolj gibanja, lahko dosežete karkoli si zadate.

Celoletni horoskop za kozoroge najdete na: https://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-kozorog-2016


Ne pozabite pa razmišljati s svojo glavo, biti pozitivni, potrpežljivi, optimistični in strpni. Vzemite si čas zase in za najbližje.

Letni horoskop 2016Glede na letni horoskop bo na splošno dobro leto. Vidna bo pozitivna energija, prisotno bo upanje. Doživeli bomo velike dogodke, velike premike in doživljali velike spremembe. Vsak posameznik bo ob koncu leta lahko potegnil črto in se zavedal napredka.
Predvsem pa bodo zvezde in elementi naklonjeni vsem, ki si upajo. Vsem posameznikom ki si drznejo raziskovati, bodisi v laboratoriju, bodisi v naravi. Nova odkritja pa bodo v veliki meri sprejeta pozitivno.

Pred vstopom v novo leto se moramo zamisliti nad seboj, svojimi cilji in željami. Vse je mogoče, če zares trdno delamo in si nekaj zares želimo. Naj bo sveže leto polno optimizma in lepih trenutkov. Sreča se pogosto skriva v najmanjših stvareh.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: