Horoskop Strelec

Saturnov prihod v znamenje horoskop strelec bo, brez dvoma, v letu po horoskopu najpomembnejši dogodek za vse, rojene pod tem znakom. Saturn lahko s seboj prinese veliko negativnosti, pomanjkanja samozavesti, ovir in velikih odlaganj v doseganju ciljev.

Tri leta, katera bo Saturn preživel v znamenju strelca bi lahko bila torej označena za polna frustracij in ovir.

Horoskop Strelec

Kljub temu ima Saturn veliko dobrih strani – povezan je z modrostjo, zanesljivostjo, perfekcionizmom, trajanjem, preudarnostjo in potrpežljivostjo. S Saturnom na svoji strani lahko zgradiš trdne stvari, dosežeš visok nivo zrelosti in modrosti. Bolje razumeš svoje potrebe in ustvarjaš pozitivne misli, ki te vodijo proti boljšemu življenju.

K sreči bo Saturn v letu deležen Uranove podpore, do avgusta tudi Jupitrove. Horoskop strelec bo tako izražal svoje kvalitete veliko bolj intenzivno. V profesionalnem smislu bo leto dobro leto za vas: trikotnik Jupiter – Saturn – Uran vas bo okrepil in pomagal doseči zastavljene cilje.

Prvi del leta bo predvsem ugoden za študij, kulturo, izlete in razmerja z daljave. Drugi del leta pa bo zaznamovan z uspehom, profesionalnim prepoznavanjem, napredovanjem in razvijanjem. Na čustvenem nivoju bo vladala oaza navdušenja in imeli boste priložnost doživeti nekaj posebnih, avanturističnih izkušenj.

Horoskop strelec napoveduje, da bo splošno razpoloženje strelcev v letu 2016 zamišljeno in rahlo apatično, hkrati pa vam bo uspelo ohraniti zaupanje v svojo moč ter izbrane odločitve.


Pomagaj nam in deli s prijatelji: