Horoskop Dvojčka

Horoskop dvojčka pravi bodo osnova tega leta razmerja in znanci. V prvem delu bodo v vaše življenje vstopale nove osebe, ki lahko postanjo vaši dobri prijatelji, sodelavci ali celo življenski sopotnik.

Horoskop 2016 Dvojčka

Ne glede na število novih ljudi, ki jih boste srečali, ne bo vsak dobrodošel v vašem življenju. Na splošno ste glede na horoskop zelo zahtevni glede izbora ljudi s katerimi želite biti obkroženi. Kar seveda ni nič narobe. Običajno za vašo družbo izbirate inteligentne aktivne in edinstvene ljudi.

Horoskop dvojčka pravi, da bo saturn v vašem znaku dodal svoj pečat na odnose – natančneje od decembra 2015 do decembra 2017, s kratkim premorom med junijem in septembrom 2016. Saturn ne mara lahkkomiselnosti zato boste lahko zaradi teh novih oseb postali celo malce prestrašeni. Tisti, ki ste v zvezi boste šli skozi kompleksem proces analize vašega razmerja.

Poskusite se izogbati konfliktom, saj se stvar ne bodo vedno izšle v vašo korist.

Poklicnemu življenju in karieri je horoskop dvojčka zelo naklonjen. Soočiti se boste morali z velikim številom novih informacij. Morali se boste izkazati in biti odprti za nove izzive.

Zdravje se vam bo v 2016 izboljšalo.

Dvojčki – stopite pogumno v leto 2016 in zaupajte vase!


Pomagaj nam in deli s prijatelji: