Horoskop Rak

Najbolj reprezentativni dogodki, ki jih za vas napoveduje horoskop rak se nanašajo na vašo kariero. Udarec izpred nekaj let, v povezavi z različnimi življenskimi dogodki boste v letu ponovno občutili. Ne glede na to, boste imeli tokrat veliko večjo moč in motivacijo, da se boste premaknili naprej in začeli raziskovati “preko meje”. Čaka vas veliko dogodivščin v katerih se boste soočili s popolnoma nepredvidljivimi situacijami.

Horoskop 2016 rak

Povezava Saturn – Uran vas bo na področju službe/kariere podpirala do decembra. V tem obdobju boste imeli na podlagi vseh vaših predhodnih izkušenj motivacijo zgraditi nekaj novega. Za rake je v horoskopu napovedan vzpon, ki pa bo od vas zahteval kar nekaj truda in predanosti. Raki boste najbolj uspešni v prvem delu leta. To obdobje bo tudi bolj finančno donosno.

Nasmiha se vam še ena dobra novica na področju ljubezni. Saturn bo zapustil znamenje raka in tako odstranil čustveno blokado, ki povzroča zavore in nesrečo. Vaše življenje bo bolj veselo. Bili boste boljše volje in imeli boste več možnosti za zabavo. Tudi prostega časa boste imeli več. Preživljali ga boste na popolnoma nov način. Vaši odnosi bodo bolj optimistični. Predvsem v drugi polovici leta boste nagnjeni h komunikaciji in socializaciji.

Horoskop rak je v letu vzpodbuden. Želimo vam, da maksimalno izkoristite leto!


Pomagaj nam in deli s prijatelji: