Odgovori vedeževalke

Odgovor o razpletu v službi

Tokrat je vedeževalka Sara odgovorila na vprašanje gospe B. na temo službe. Pozdravljena gospa B. Rune mi nakazujejo določen premik, napredek v sedanji službi. Brez skrbi, prihajajo boljši časi. Z inšpekcijo boste rešila vam v prid in nadaljevala dosedanje delo. Obeta se vam tudi povečanje energije obilja. Glede na postavitev run, vam predlagam, da obdržite… Read more »

Preberi članek

Odgovarjamo na vprašanje o denarju in službi

Preberite si odgovor na vprašanje o denarju, ki ga je oddala naša uporabnica. Pozdravljena. Rune mi nakazujejo, da bo potrebna pravna pot, da boste prišla nazaj do vašega denarja. Ne oklevajte, pojdite v akcijo, ker bivša prijateljica nima namena vrniti sposojenega zneska. Nakazan je uspešen izid vam v prid. V roku enega leta se boste selila… Read more »

Preberi članek

Odgovor na vprašanje – Ali me partner ljubi?

Sistem je tokrat izbral vprašanje članice, ki je zastavila vprašanje o partnerski ljubezni.  Spoštovani, glede vajinega odnosa rune pravijo takole: Mož je zelo povezan s svojo družino in le ta zelo vpliva na njega. Prihaja čas, ko se bo sam zavestno odločil prekiniti z njimi in z vzorci, ki ji prejema od njih. Spoznal bo, da lahko… Read more »

Preberi članek

Vedeževanje Ljubezen – odgovor na temo ljubezni

Tokrat je vedeževalka vedeževalka Sara. Odgovorila je na vprašanje o ljubezni, ki ga je zastavila gospa N. Izvorno vprašanje si lahko ogledate tukaj. Pozdravljena ga. N, v tem trenutku je pomembno, da imate jasne cilje in resnično željo po spremembi v odnosu. Ne si dopustiti, da vas majhna nesoglasja v odnosu odvržejo od končnega cilja…. Read more »

Preberi članek

Brezplačno vedeževanje – odgovor glede skupne selitve

Naključno smo izbrali gospo, ki sprašuje o skupnem življenju s partnerjem. Njeno vprašanje na brezplačno vedeževanje si lahko ogledate tukaj. Spoštovana J., takole vam povem. Z njegove strani vidim, da je še vedno z eno nogo v svoji preteklosti. Res, da je z bivšo partnerko uradno prekinil, vendar se mi dozdevam, da je še vedno prisotna… Read more »

Preberi članek

Brezplačni odgovor na vprašanje o odnosih v družini

Naključno smo izbrali uporabnico, ki sprašuje o odnosnih v družini – predvsem v povezavi s sinovo ločitvijo. Njeno vprašanje na brezplačno vedeževanje si lahko ogledate tukaj. Spoštovana, ravno ugodnih pogojev za partnerstvo pod to eno streho ni. Veliko problemov zna izhajati ravno iz tega sobivanja. V obdobju enega leta vidim selitev sina iz te hiše. Velika… Read more »

Preberi članek

Brezplačni odgovor na vprašanje o ljubezni

Naključno je bilo izbrano vprašanje naša uporabnica, ki je spraševala kaj jo čaka v ljubezni v letu 2016. Njeno vprašanje na brezplačno vedeževanje si lahko ogledate na tej povezavi. Pozdravljena, vidim, da ste še vedno zelo čustveno vezani na preteklost. Vidim, da ste v tem letu imeli eno izgubo, ki jo težko prebolevate. S tem ste… Read more »

Preberi članek

Odgovor na vprašanje o financah

Tokrat vedeževalka Leja odgovarja na zastavljeno vprašanje o financah. Vprašanje si lahko preberete tukaj. Spoštovani, mogoče ste se za to potezo zaprtja podjetja odločili malce pozno. Težave in problemi so dokaj veliki. V kratkem ne vidim neke rešitve saj nekatere zadeve v povezavi s tem poslom šele prihajajo na dan. Karte kažejo, da se glavni problemi šele… Read more »

Preberi članek