Astrologija

Astrologija je starodavni jezik simbolov. Je sistem misli, ki razvršča in povezuje zakone. Ti vodijo vesolje, s tistimi, ki se tičejo naših življenj. Astrologija je osnovana na zakonu korespondence ”Tako kot zgoraj, tako spodaj”.

Življenje se tu na zemlji kaže tako, kot je zapisano na nebu.

Po tisočerih letih opazovanj učinkov nebesnih premikanj in zemeljskih dogodkov, so astrologi razvili sistem, ki pojasnjuje vse vzorce, ki ležijo pod evolucijo človeške narave.

Študije kroženja sonca, lune in planetov kot podlaga so pokazale pomen in vodenje k razumevanju živih procesov in vzorcev. Ti se odvijajo z namenom, da pokažejo usodo.
Astrologija, kot študija kroženja planetov, ponuja kozmični urnik, ki se odvija po razporedu – z ali brez našega zavednega sodelovanja.

Prihodnost vsebuje tisto, kar nam je usojeno in vse ostalo, kar ustvarimo po poti.
Svobodna volja je stkala material sedanjega obstoja okrog niti usode, ljudje pa smo posledično z oči izgubili veliki načrt.

Astrologija

Astrologija

Slej ali prej moramo vsi postati zavedni, da imamo izbiro ali se razviti, ali ostati nevedni in nerazsvetljeni. Zbujeni ali speči, zavedni ali nezavedni; kaj ste izbrali vi?
Ali izbirate linijo najmanjšega odpora, ki ponuja življenje v samo osredotočenem območju obdobja? Ali izbirate linijo zavednosti in samo razsvetljenja?

Odličen začetek je, ko priznate, da boste živeli življenje, za katerega ste bili rojeni.
Spoznajte se in kakšnemu namenu služi vas obstoj na tem planetu v temu času.
Vaš horoskop bo te vzorce odkrival postopoma skozi celotno potovanje vašega življenja.
Astrologija odkriva arhetipsko realnost, osnovano na okoliščinah in dogodkih vašega življenja. Astrolog uporablja ciklična gibanja sonca, lune in planetov kot strategijo za prevajanje pomenov navidezno naključnih dogodkov v življenjih posameznikov.

Astrologovo glavno orodje za razumevanje potovanja duše skozi življenjski cikel je posameznikova rojstna lestvica. Rojstna lestvica nakazuje na namen posameznikovega življenja. Vaša rojstna lestvica, osnovana na času in kraju vašega rojstva, prikazuje vaš individualni potencial. Ta se kaže predvsem skozi vašo pripravljenost za popolno sodelovanje v vašem življenju, učenje in rast skozi vse izkušnje.

V iskanju resnice in poznavanja samih sebe, moramo spoznati, da smo vsi vpleteni v razgiban proces odkrivanj. Duhovnost je premikajoča se, rastoča zavednost in izkušnje so najboljši učitelj.


Pomagaj nam in deli s prijatelji:
« »