moja prihodnost v ljubezni

Zdravo, trenutno sem nezaposlen, na antidepresivih in brez srece z zenskami. Dajte mi povedat kdaj vom spoznal kaksno zensko ki me bo imela rada in bo z mano ostala?

Do sedaj sem imel dve punci, prva me je ko me je zapustila zlomla ker me je pac lahko, ko sma prekinla mi je povedala da je ze vec kot pol najinega razmerja torej leto in pol vedela da z nama ne bo nic.ampak da ji je nekdo moral pomagati narediti faks, da je bil cas z mano muka in pekel, da nisem moski itd., kasneje sem zvedel da je ze med zvezo bila lep cas z nekom. No takrat sem pqdel v prvo depresijo, in nekako se ki je uspelo malo pobrat, ko sem navezal stik z eno bivso prijateljico s katero sva imela nekaj vendar na zacetku jaz nisem bol preprican ce se kdaj zelim v zvezo in o sem zelel me je tudi ona odpikala – ta punca je bila krasna. Sedaj sem se lep cas zanjo trudil in veckrat pac rekibit stike ampak vedno sem jo kontaktiral itd., vse do pred kratkim ko je ona potrebovala nekaj od mene in takrat sem izvedel da je tudi ona ze nekaj casa z nekom…..
Bisem slaba oseba res ne, torej kdaj bom jaz imel kaj srece na tem podrocju? Ves ta cas priznam da sem upal da bo ta druga deklica stopila v kontakt z mano ravno iz tega razloga.

Prosim za pomoc/vedezevanje.


Pomagaj nam in deli s prijatelji:
Ta zapis je zastavljeno vprašanje našega obiskovalca. Iz zapisa so izbrisani, zamenjani oz. anonimizirani vsi osebni podatki. Zapisi niso lektorirani.

Nekajkrat na mesec vam je na voljo brezplačno vedeževanje. Naključno izberemo vprašanje in nanj podamo odgovor. Kliknite tukaj in oddajte svoje vprašanje. Mogoče bo vedeževalka Leja odgovorila prav na vašega.
« »